Dammers Houtskool kopen

Dammers Houtskool online kopen bij houtskool.nl

Voor velen is Dammers houtskool kopen een logische keuze. Dammers houtskool is een begrip in de horeca wereld. Al geruime tijd importeert de firma Dammers houtskool rechtstreeks uit Zuid Afrika. Dat levert een constant product op waarbij goed wordt gelet op de sortering van de houtskool.

 

Dammers 10KG Houtskool

Restaurant Houtskool dat is Dammers

Dammers houtskool wordt veel gebruikt in restaurants met een open barbecue. Omdat Dammers houtskool bestaat uit grote stukken wordt een langere brandduur bereikt.  Het soort hout (black wattle) gebruikt voor de houtskool geeft weinig rookontwikkeling. Hierdoor blijft het eten neutrale van smaak en geeft de houtskool in ieder geval geen overheersende smaak af.

Herkomst hout van Dammers Houtskool

Het hout dat wordt gebruikt voor Dammers houtskool is afkomstig uit Zuid Afrikaanse productiebossen. Deze bossen bestaan uit de boomsoort “black wattle”. Na het kappen van de productiebossen blijft veel houtafval over. Dat wordt door de lokale producent verwerkt tot houtskool. Het hout uit de productiebossen en de Zuid Afrikaanse producent zijn FSC gecertificeerd.

Afmeting Dammers Houtskool

Dammers geeft als richtlijn aan dat de houtskool bestaat uit stukken houtskool tussen de 40-120mm zonder kleinere stukjes en vrijwel gruisloos.

Gratis levering Houtskool via Houtskool.nl

Houtskool.nl wil een compleet assortiment van de meest gangbare houtskool soorten bieden. Dat je Dammers kan Kopen bij houtskool.nl is logisch. Omdat het gewicht van een zak Dammers 10KG bedraagt (zonder verpakkingsmaterialen) kan in 1 pakket maximaal 2 zakken Dammers tegelijkertijd worden verpakt. Dit om binnen de maximale verzendkilo’s te blijven. Dammers Houtskool 10 KG kost bij ons € 27,50. Bij bestelling van 2 zakken wordt de Dammers Houtskool gratis thuisbezorgd.

Besteltip Dammers Houtskool

Probeer naast de Dammers Houtskool ook eens wat anders. Ik heb een breed assortiment met mooie aanbiedingen van Flames & Flavour. die gunstig zijn geprijsd, hoge kwaliteit en gratis thuisgeleverd.  Bekijk de aanbiedingen. Benieuwd naar al onze informatie click dan hier

Meer informatie over Dammers Houtskool vind je op de website van Dammers

Ik doe er alles aan om de beste prijs – kwaliteit online te bieden