Verzend-Retour-Contact

Verzendinformatie:

Als gevolg van de Corona maatregelen werken er momenteel minder mensen in de logistiek. Ook levert de logistiek-partner van houtskool.nl medicijnen uit waardoor soms de prio korte tijd verlegd moet worden naar deze bestellingen. Hierdoor kan het voorkomen dat een bestelling later dan normaal wordt bezorgd.  We doen onze uiterste best om alles zo spoedig mogelijk te leveren. Als het pakket door DPD wordt opgehaald dan volgt automatisch in de avond een mailbericht met de track & trace code. Alle uitleveringen lopen gewoon door, het kan soms wat langer duren dan normaal. Nogmaals dank voor uw begrip.

Uiteraard doen we altijd onze uiterste best zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen in Nederland, België en Duitsland geplaatst voor 14.00 worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 14,00, op zaterdagen en op zondagen worden vanaf dinsdag bezorgd.

De vervoerder voor onze pakketten is DPD. Op de dag dat DPD het pakket in ontvangst heeft genomen ontvang je een mail met de track & trace code. Deze mail wordt in de loop van de avond gestuurd. Bestel je bijvoorbeeld zaterdagochtend houtskool, dan ontvang je pas maandagavond de email van DPD. Maandag is namelijk de dag dat je pakket door DPD wordt opgehaald bij ons en wordt opgenomen in het sorteerproces van DPD.

Status- update door DPD per email:

Op de dag van bezorging ontvang je van DPD ook een email met de laatste informatie betreffende het tijdstip van bezorging.

Afleverinstructie doorgeven aan DPD:

Via de link in de email kan je aan DPD de laatste afleverinstructies doorgegeven aan de bezorger  Handig als je toch net niet thuis bent en het pakket in bijvoorbeeld de garage gezet kan worden of bij buren mag worden bezorgd. Geloof me dat DPD echt zijn uiterste best zal doen om het (zware) pakket in één keer te bezorgen

Levering lukt niet:

Mocht de levering niet lukken, dan wordt het pakket bij het lokale DPD punt afgegeven. De bezorger laat een bericht achter. Ook in dat geval kan je op korte termijn over je houtskool beschikken.

Internationale verzendingen:

België en Duitsland boven de € 30 gratis verzonden

Voor  verzendingen naar Spanje, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk & Luxemburg wordt standaard € 14,99 in rekening gebracht

Meer informatie over het ontvangen van internationale verzendingen

Onze garantie op kwaliteit

Mocht je niet tevreden zijn met een product? We sturen direct een nieuw product. Kosteloos!. We garanderen namelijk de inhoud van de dozen houtskool en onze overige producten voor de volle 100%. Neem via mail, telefoon of het contactformulier contact met ons op en we lossen het probleem zo spoedig mogelijk op voor je!

Retourvoorwaarden en retour sturen goederen houtskool.nl

Wat als je het product toch niet wil?

Het kan gebeuren dat je van gedachten bent veranderd nadat je een product via onze website hebt gekocht. Je hebt daarom 14 kalenderdagen na ontvangst van het product de tijd om ons zonder opgave van redenen te laten weten dat je van gedachten bent veranderd en de koop te ontbinden. Dit kan bijvoorbeeld per email, het formulier onderaan deze pagina of telefonisch. Stuur daarna het product op jouw kosten terug naar het adres Sandtmannlaan 12 1412GC Naarden. Je kan ook even bellen 06 21287311.

Let er bij het terugzenden of terugbrengen wel op dat:

je de originele verpakking meestuurt of meeneemt;

het product niet beschadigd is, of als het om een verbruiksproduct gaat zoals houtskool, zichtbaar gebruikt is;

Als aan deze voorwaarden is voldaan en je de volledige order retour zendt, ontvang je het bedrag dat je aan ons voor het product hebt betaald terug, inclusief de verzendkosten daarvoor, binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten dat je de koop hebt ontbonden.

En hoe zit het met die 365 dagen?

Als je het product na meer dan 14 dagen nadat je het hebt ontvangen terug wil sturen omdat je van gedachten bent veranderd, dan gelden dezelfde voorwaarden: Je hebt 365 kalenderdagen na aankoopdatum de tijd om het product te retourneren

Soms zullen wij je medewerking nodig hebben om na te gaan of aan de hierboven genoemde voorwaarden is voldaan.

We behouden het recht voor om terugbetaling of het ruilen van producten te weigeren als niet aan de hierboven genoemde voorwaarden is voldaan. Dit om misbruik van deze regeling te voorkomen.

Contactinformatie Houtskool.nl
Info@houtskool.nl
Sandtmannlaan 12
1412GC Naarden
06 21287311

Heb je vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!