Verzendinformatie:

Uiteraard doen we altijd onze uiterste best zo snel mogelijk te leveren. Bestellingen in Nederland, België en Duitsland geplaatst voor 14.00 worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen geplaatst op vrijdag na 14,00, op zaterdagen en op zondagen worden vanaf dinsdag bezorgd.

De vervoerder is DPD. DPD bezorgt ook op zaterdagen. Twee uur voor komst van de chauffeur ontvang je een sms zodat je weet wanneer de chauffeur voor de deur staat. Mocht de levering niet lukken, dan wordt het pakket bij een lokaal DPD punt afgegeven (tip, laat een afleverinstructie achter voor een alternatief). Ja weet in ieder geval zeker dat je op korte termijn over je houtskool kan beschikken. Per mail word je ook op de hoogte van de levering gehouden. Je ontvangt van ons een mail met Track & Trace code zodra het pakket bij DPD in het sorteerproces zit.

Internationale verzendingen:

Voor buitenlandse verzendingen worden standaard de volgende tarieven in rekening gebracht;

België en Duitsland bestelling onder de € 25 ;  € 4,99 verzendkosten

Spanje, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk & Luxemburg standaard € 14,99 

Meer informatie over het ontvangen van internationale verzendingen

Onze garantie op kwaliteit

Mocht je niet tevreden zijn met een product? We sturen direct een nieuw product. Kosteloos!. We garanderen namelijk de inhoud van de dozen houtskool en onze overige producten voor de volle 100%. Neem via mail, telefoon of het contactformulier contact met ons op en we lossen het probleem zo spoedig mogelijk op voor je!

 

Retourvoorwaarden en retour sturen goederen houtskool.nl

Wat als je het product toch niet wil?

Het kan gebeuren dat je van gedachten bent veranderd nadat je een product via onze website hebt gekocht. Je hebt daarom 14 kalenderdagen na ontvangst van het product de tijd om ons zonder opgave van redenen te laten weten dat je van gedachten bent veranderd en de koop te ontbinden. Dit kan bijvoorbeeld per email, het formulier onderaan deze pagina of telefonisch. Stuur daarna het product op jouw kosten terug naar het adres Sandtmannlaan 12 1412GC Naarden. Je kan ook even bellen 06 21287311.

Let er bij het terugzenden of terugbrengen wel op dat:

je de originele verpakking meestuurt of meeneemt;

het product niet beschadigd is, of als het om een verbruiksproduct gaat zoals houtskool, zichtbaar gebruikt is;

Als aan deze voorwaarden is voldaan en je de volledige order retour zendt, ontvang je het bedrag dat je aan ons voor het product hebt betaald terug, inclusief de verzendkosten daarvoor, binnen 14 dagen nadat je ons hebt laten weten dat je de koop hebt ontbonden.

En hoe zit het met die 365 dagen?

Als je het product na meer dan 14 dagen nadat je het hebt ontvangen terug wil sturen omdat je van gedachten bent veranderd, dan gelden dezelfde voorwaarden: Je hebt 365 kalenderdagen na aankoopdatum de tijd om het product te retourneren

Soms zullen wij je medewerking nodig hebben om na te gaan of aan de hierboven genoemde voorwaarden is voldaan.

We behouden het recht voor om terugbetaling of het ruilen van producten te weigeren als niet aan de hierboven genoemde voorwaarden is voldaan. Dit om misbruik van deze regeling te voorkomen.

Contactinformatie Houtskool.nl
Info@houtskool.nl
Sandtmannlaan 12
1412GC Naarden
06 21287311

 

Heb je vragen?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht